イベントのお知らせ

名古屋大学スモールワールド・コーヒーアワー

キャンパスでの多文化交流の機会を増やすことを目的にスモールワールド・コーヒーアワーを学期中に開催しています。さまざまな文化背景を持つ人たちが出会い、リラックスした雰囲気の中で、文化や学生生活に関することなど、気軽に話し合える国際交流の場です。

1月はカジュアルな会話、ボードゲームをしながら、のんびりした雰囲気で国際交流を楽しみます。
申し込み不要で、途中入退室できます。ぜひ気軽にご参加ください。

日時:2024年1月18日(木)16:30-18:30
会場:名古屋大学東山キャンパス国際棟1階ラウンジ
対象:名古屋大学生・岐阜大学学生・名古屋大学附属高校生
言語:日本語、英語など
内容:自己紹介、会話、ボードゲームなど。コーヒー・お茶・お菓子など用意しています!

主催:名古屋大学グローバル・エンゲージメントセンター支援チーム
e-mail: isa@iee.nagoya-u.ac.jp
共催:コーヒーアワー学生チーム、COFSA(名古屋大学生協留学生委員会)
e-mail: nucoffeehour@gmail.com

-----

Nagoya University Small World Coffee Hour

Small World Coffee Hour is an international exchange event during the semester, where international students and Japanese students can meet in a relaxed atmosphere and casually discuss topics related to culture and student life.

In January Coffee Hour, you can speak with people from different countries in a relaxed atmosphere and even play some board games.
Reservation is not required and you can also arrive midway. We are looking forward to your participation!

Date: Thursday, January 18th
Time: 16:30-18:30
Place:Nagoya University, Higashiyama Campus, International Building 1F Lounge
For:Nagoya University, Gifu University Students, Nagoya University Affiliated High School Students
Language:English, Japanese and more
Contents:Introduction, Conversation, Board games and more. We will prepare coffee, tea, and some snacks to enjoy!

Organized by: Global Engagement Center Support Team, Nagoya University
Co-organized by: Coffee Hour Student Team、COFSA